<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Sistemul medical si farmaceutic din Romania – probleme si solutii


La nivel European, cifrele din domeniul medical si farmaceutic, referitoare la Romania, sunt ingrjoratoare. Ne aflam in pozitii codase in UE in ceea ce priveste sistemul sanitar, cu o rata de aproape 50% decese evitabile, mortalitate cu 25% peste media UE si rata mortalitatii infantile este de 2,5 ori mai mare decat media UE. De asemenea, piata farmaceutica din Romania este afectata de politica de preturi imprevizibila a statului, distribuitorii si farmaciile fiind afectate.

Pentru a discuta si afla solutii pentru problemele mentionate, Profit.ro organizeaza evenimentul Profit Health.Forum ce va dezbate teme din domeniul medical precum reforma in sistemul de sanatate, situatia actuala si solutiile pentru metehnele din sistem.
Colegul nostru, Horia Radu, Head of Development – Medical Division HTSS, va vorbi despre solutiile noastre software orientate spre calitatea serviciilor oferite pacientilor si eficienta programelor la nivel administrativ. Functionalitatile solutiilor noastre sunt testate in timp, fiind intotdeauna pregatiti sa ne adaptam schimbarilor din domeniul medical si farmaceutic.

Alaturi de acesta, vor participa la discutie Dr. Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni, Dr. Vasile Cepoi, Presedintele Agentiei Nationale de Management a Calitatii in Sanatate, Radu Ganescu, Presedinte COPAC si Eduard Dobre, Director Executiv PALMED.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary