<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

HTSS sustine Excelenta in Medicina si Farmacie


HTSS este partener al conferintei Excelenta in Medicina si Farmacie, ce reuneste autoritati publice si profesionisti din domeniile medical si farmaceutic.

"Progres in sanatate prin Inteligenta Artificiala", prezentarea sustinuta de reprezentantul HTSS, propune auditoriului o altfel de abordare a serviciilor din aceste domenii. Tema prezentarii este in acord cu obiectivul Legal Magazin, organizatorul evenimentului, de a prezenta opiniei publice si profesionistilor din sistem exemple de succes in medicina de stat si in cea privata, precum si in sectorul farmaceutic.

In Romania s-au dezvoltat foarte multe companii care asigura servicii medicale la standarde europene. Piata serviciilor medicale private aproape s-a triplat in opt ani si a ajuns la 6,5 miliarde de lei (1,4 miliarde de euro) in 2015.

Este recunoscut faptul ca foarte multi turisti straini vin in tara noastra pentru serviciile stomatogice premium. In ultimii ani a crescut numarul romanilor si strainilor care apeleaza la serviciile clinicilor private din urmatoarele specialitati: oftalmologie, cardiologie, oncologie, geriatrie, oncologie, ortopedie, radiologie si imagistica medicala, recuperare medicala etc.

In aceste conditii, eficientizarea activitatii si serviciile de calitate trebuie sa reprezinte obiective pentru actorii din sistem.


Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary