<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

HTSS in topul firmelor cu cele mai mari cifre de afaceri din anul 2016


Anual, Ziarul Financiar realizeaza clasamentul celor mai mari jucatori pentru 13 dintre cele mai importante sectoare din piata.

„Cei Mai Mari Jucatori din IT si Telecom” este un proiect editorial realizat in premiera anul acesta si prezinta interviuri cu cei mai importanți actori din domeniul IT&C, topuri si analize ale acestui sector, precum si date si tendinte ale activitatii desfasurate la nivel national.

High-Tech Systems & Software se situeaza pe pozitia 47 in top 400 cei mai mari jucatori dupa cifra de afaceri din 2016.

Piata totala de soft si de servicii IT din Romania a fost estimata la 3,6 mld. euro in anul 2016, conform unui studiu realizat de Asociatia patronala a industriei de soft si servicii (ANIS) impreuna cu compania de consultanta si cercetare Pierre Audoin Consultants.

In anul 2016, in domeniul IT&C lucrau 46 558 angajati, iar profitul net acumulat al celor 400 de firme de soft a fost de 969,1 mil. lei (193,5 mil. euro), in crestere cu 13,5% fata de anul anterior.

Mai multe detalii despre activitatea companiilor de top din sectorul IT se regasesc in Anuarul „Cei Mai Mari Jucatori din IT si Telecom”, publicat de Ziarul Financiar in data de 14 august 2017.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary