<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

High-Tech Systems & Software participa la evenimentul “Management medical modern” din Bulgaria


Un subiect actual, ce prezinta un interes deosebit si pentru care venim cu idei constante in vederea simplificarii activitatilor din domeniul sanatatii. High-Tech Systems & Software va participala cea de-a VII-a editie a Conferintei Nationale de management modern pentru clinici private si spitale.

In cadrul evenimentului organizat de Oameni si Companii vor avea loc discutii despre rolul si integrarea serviciilor medicale in Estul Europei. Suntem in pas cu tehnologia si vom participa in vederea acumularii de informatii necesare pentru a contribui la managementul modern din sistemul sanitar, ajutand astfel la desfasurarea activitatii cadrelor medicale cu un nivel ridicat de productivitate.

In perioada 9-11 iunie 2017, vom fi prezenti la eveniment alaturi de cei peste 100 de participanti, dintre care manageri de clinici private si spitale in cadrul national, dar si international, reprezentanti si autoritati din Romania si Bulgaria si organizatii din domeniul medical privat.

Un subiect actual, ce prezinta un interes deosebit si pentru care venim cu idei constante in vederea simplificarii activitatilor din domeniul sanatatii. High-Tech Systems & Software va participa evenimentul organizat pentru a VII a editie a Conferintei nationale de management modern pentru clinici private si spitale.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary