<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Clinicile dentare Dr. Leahu – cel mai nou client HTSS


Clinicile dentare Dr. Leahu, lantul de clinici dentare cu cea mai spectaculoasa crestere de pe piata stomatologica romaneasca, a devenit client HTSS.

In cabinetele stomatologice ale Clinicilor Dr. Leahu, tratamentele inovatoare se imbina cu tehnologiile de ultima generatie si profesionalismul a peste 40 de medici specializati pentru a oferi pacientilor solutiile cele mai bune la problemele medicale cu care se confrunta.

HTSS va implementa pentru Clinicile Dr. Leahu solutia software DataKlas Medical, aplicatie creata pentru a urmari si planifica serviciile medicale oferite. Solutia urmareste activitatea medicilor si arhivarea istoricului pacientului. Solutia DataKlas Medical este utila si pentru implementarea proceselor si regulilor de business, raportarea catre CAS si verificarea cu SIUI si SIPE. In prezent, aplicatia este folosita de aproximativ 150 de utilizatori.

Avantajele utilizarii solutiei DataKlas Medical:

  • Tratament continuu in orice clinica medicala: la solicitarea pacientului, toate datele pot fi transferate la alta clinica.
  • Tratament mai bun: toate tratamentele sunt efectuate in aceeasi maniera bine stabilita, fara devieri de la protocolul medical.
  • Monitorizare mai buna asupra evolutiei sanatatii pacientului: Pacientul poate fi programat pentru verificari ulterioare, iar istoricul sau medical poate fi pastrat pentru o perioada nedeterminata.
  • Mai multa productivitate si mai putin efort: distributia automata a sarcinilor pentru personalul medical si administrativ.
  • Auditare rapida, pastrand performanta: revizie KPI in timp real, permite angajatilor sa isi evalueze propriile performante si sa ia actiuni proprii de corectare.
  • Abordare sinergica – creat pentru a permite cooperarea echipelor interdisciplinare (personal medical din diferite specializari, fizicieni, psihologi si administratori).
  • Grupuri sau situatii de clinica: rapoarte predefinite de performanta,centrat pe performanta financiara, folosind diverse criterii din mai multe perspective.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary