<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Cei mai importanti actori din domeniul tehnologiei si-au dat intalnire la Microsoft Summit 2017


Optimizarea campaniilor de marketing prin segmentarea inteligenta a clientilor si analiza comportamentului acestora este tema prezentarii pe care reprezentantul HTSS  - Ciprian Jichici, Chief Architect/CTO, alaturi de reprezentantul A&D Pharma - Robert Popescu, CEO o vor sustine in cadrul Microsoft Summit 2017, 7 Noiembrie, Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti.

High-Tech Systems & Software implementeaza pentru A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, ce reuneste Mediplus, Sensiblu, Punkt si A&D Pharma Marketing and Sales, un proiect ce vizeaza utilizarea inteligentei artificiale si a machine learning in realizarea campaniilor de marketing. Sensiblu și Punkt, companiile de retail ale grupului, s-au angajat in ultimii ani intr-o calatorie ambitioasa de transformare digitala, menita sa aduca relatiile cu clientii lor la nivelul urmator.

Rezultatele inregistrate in acest demers vor fi prezentate in cadrul evenimentului Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business si tehnologie al anului.

Editia de anul acesta aduce in prim plan doua teme de actualitate pentru mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business prin intermediul tehnologiei.

Personalitati marcante din domeniul tehnologiei mondiale vor fi prezente la eveniment, printre care amintim: Toomas Hendrik Ilves, presedintele ce a condus deceniul care a digitalizat Estonia, April Rinne, expert in economia colaborativa in cadrul World Economic Forum, Johnnie Konstantas, Director Senior pentru Securitate Cibernetica la Microsoft, Prof. Dr. Bodo Herold, membru in board-ul City Insurance si profesor la universitatea din Dortmund.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary