<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

Anuntam cu mandrie parteneriatul cu Banca Transilvania!

De la aparitia COVID-19, aplicatiile de telemedicina au primit unda verde de functionare din punct de vedere legislativ si in Romania.

Noi, High-Tech System & Software, am fost pregatiti sa ajutam clinicile sa implementeze rapid aplicatia noastra de telemedicina DataKlas eMedical, fiind dezvoltata si implementata in urma cu doi ani pentru unitatile medicale din UK.

Acum, suntem mandri sa anuntam ca am inceput parteneriatul cu Banca Transilvania, dezvoltat pentru comunitatea Diviza Pentru Medici

Povestea Diviziei Pentru Medici a inceput inca din anul 2007  si este o initiativa a Bancii Transilvania, sustinuta de Colegiul Medicilor din România. Acum, 33% dintre medicii din Romania au cont la Banca Transilvania.

High-Tech System & Software in parteneriat cu Banca Transilvania propune doua pachete pentru cabinete si clinici medicale ce vor sa isi continue activitatea si sa ofere asistenta medicala de la distanta astfel:                        

                  Pachetul Smart pentru cabinete medicale          Pachetul Profesional pentru clinici medicale


 

Acest parteneriat vine la pachet cu mai multe avantaje printre care:


  • Pachete si servicii dedicate in functie de business
  • Solutia de telemedicina DataKlas eMedical vine gata integrata cu procesatorul de plata BT Pay
  • Oferim atat support tehnic pentru aplicatie cat si asistenta bancara.

 

High-Tech System & Software sustine in continuare medicii intreprinzatori si clinicile medicale ce au proiecte personale sau profesionale oferind o solutie completa!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi facuta publica

Am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate

logo-primary